Casting pentru proiectul „Legendele Dobrogei”

Pentru realizarea celor 20 de spectacole de teatru radiofonic ce vor fi produse și difuzate în cadrul proiectului „Legendele Dobrogei” este necesară organizarea unui casting în cadrul căruia vor fi selectați actorii care vor interpreta multitudinea de personaje ale producțiilor artistice, castingul reprezentând de altfel una din activitățile cu o importanță majoră în derularea proiectului.

Calitățile interpretative generale ale interpreților precum și capacitatea acestora de a-și modula vocea pe diferite tonalități și inflexiuni pot fi identificate numai după experiența nemijlocită a probei în fața unui microfon și a unui instrument de captare și redare a vocii.

Castingul se adresează actorilor profesioniști angajați sau liber profesioniști precum și studenților de la facultăți cu profil artistic, indiferent de vârstă și are ca scop identificarea celor 10 actori care vor interpreta personajele celor 20 de spectacole de teatru radiofonic ce au ca sursă de inspirație trilogia „Poveștile Mării Negre” a scriitorului constănțean Cristian Cealera.

Toți cei interesați se pot înscrie la casting prin comentarii la prezentul articol. Doritorii vor menționa datele de identificare (nume, prenume, date de contact).

Date casting: 25 și 26 februarie 2023, între orele 11:00 – 14:00

Locație: Constanța, sediul Tomis TV, B-dul Tomis, nr. 80, et. 2 (intrarea din bulevardul Ferdinand)

Evenimentul este organizat de Asociația Cultural – Artistică „Vulturii Carpaților” în cadrul proiectului „Legendele Dobrogei“, finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA, apelul „Consolidarea antreprenoriatului cultural și Dezvoltarea audienței și a publicului“ (sesiunea 3).

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

35 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*